A tésztához vízgőz fölött megolvasztjuk a vajat, a felaprított csokoládéval, majd hozzáadjuk a kávét.
A tojásokat felverjük a barna cukorral, és beleforgatjuk a sütőporral, a szódabikarbónával és a sóval elvegyített lisztet. Simára dolgozzuk. Belecsorgatjuk a megolvasztott vajas-kávés csokit, végül hozzáadjuk a tejfölt.
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 165 fokra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük.
A krémhez simára keverjük a mascarponét a porcukorral és a vaníliával, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt.
A csokoládét durvára reszeljük, és ezt is a krémhez adjuk.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és kis lángon megolvasztjuk, és picit hagyjuk hűlni. Ezt is a krémbe keverjük, a kimagozott meggyel együtt.
Az összeállított krémet kihűlt tésztára simítjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen.
Olvasztott csokival bevonjuk a süteményt, majd pár óra hűtés után, felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.