A csirkecomb filét kisebb kockára vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük görög fűszerkeverékkel, kevés vízzel felöntjük, és hagyjuk, hogy a hús megpuhuljon. Amikor megpuhult és elfőtte a vizet, a serpenyőből kiszedjük.
A visszamaradt olajon megpároljuk az apróra vágott, és salottahagymát, amikor kezd sárgulni, felöntjük 1 dl fehér borral.
Közben a tésztát a csomagoláson látható utasítás szerint forró, lobogó enyhén sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
A tészta főzővízéből 1 dl-t a hagymára öntünk, hozzáadjuk a reszelt sajtot és elkeverjük. Beletesszük a húst, a fekete olívabogyót, a tésztát és összekeverjük. A tetejére feta sajtot morzsolunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.