A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd a hagymán a darált húst fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott, vagy zúzott fokhagymát. 3-5 perccel később hozzáadjuk a gyros fűszerkeveréket, a tejszínt és ha szükségesnek látjuk, a vizet is.
Addig főzzük, míg a hús teljesen megfő. Időnként megkavargatjuk, ha szükséges, a vizet pótoljuk. Ha elkészült, a tésztára szedve tálaljuk, ízlés szerint reszelt sajttal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.