A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat habosra keverjük 3 evőkanál cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a mascarponét, a rumot, és habos krémmé keverjük.
Közben a tojásfehérjét 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a krémbe.
A feketekávét, a tejet, a vaníliás cukrot és 1 evőkanál porcukrot összekeverünk (kevés rummal ízesíthetjük). A babapiskótákat ebben mártogatjuk, majd egy üvegtál aljában szorosan egymás mellé fektetjük őket.
A lefektetett piskótákra egy réteg mascarponés krémet teszünk és megszórjuk kakaóval. Ezután újra babapiskótát rakunk a krémre, majd ismét krémet teszünk a piskótára, a tetejére pedig megint kakaót szórunk. A kész tiramisut kis időre a hűtőbe tesszük tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.