A tortaformába sütőpapírt teszünk és a darabolt barackokkal kirakjuk a forma alját.
A krémhez a pudingot sűrűre főzzük a tejjel, a konzerv levével, a cukorral és a vaníliás cukorral. Kicsit hagyjuk hűlni, majd beleforgatjuk a krémtúrót is és ráöntjük a barack darabokra.
A ütőporral elvegyített liszthez hozzáadjuk a tojást, a cukrot, az étolajat és a sót és jól összekeverjük, majd ráöntjük a krémre. 180 fokon kb 40-50 percig sütjük, majd miután kihűlt, tányérra fordítva kiszedjük a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.