A tésztához a vajat elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a tojást, a cukrot és a vizet, és homogén tésztává gyúrjuk. A kész tésztát alufóliába csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A krémhez kikeverjük a vajat a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Hozzáadjuk a citrom lereszelt héját és kifacsart levét, majd belekeverjük a főzőtejszínt.
A tésztát vékonyan lisztezett deszkán kinyújtjuk, a pitetálba fektetjük, a széleit levágjuk, majd beleöntjük a citromos krémet. 190 fokon kb. 40 percig sütjük, amíg a krém összeáll és színt kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.