3 egész tojást a cukorral kb. 10 perc alatt habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet.
Egy 24 cm-es torta forma aljára sütőpapírt vágunk, majd beleöntjük a piskótát, és 180 fokra előmelegíett sütőben, 15 perc alatt megsütjük. Még 2 db piskótalapot készítünk így.
A kisült és kihűlt lapokat lekenjük baracklekvárral.
A krémhez a pudingporokat, a lisztet, a cukrot a tejjel csomómentesre keverjük, felfőzzük, majd kihűtjük, majd a vajjal és a citrom levével habosra keverjük. A tejszínt felverjük, és a vajas krémmel szép habosra keverjük.
A krémmel megtöltjük a lapokat, az oldalát is és a tetejét is lekenjük.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, majd bevonjuk vele a tortát. A megmaradt krémet habzsákba tesszük,és a tortát körben feldíszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.