A töltelékhez a túrót a tejföllel és a cukorral simára keverjük, hozzáadjuk a mogyorót. Minden palacsintára teszünk 2 evőkanállal a töltelékből, és összecsavarjuk.
A szószhoz egy nagy serpenyőben megolvasztjuk a vajat. Állandó keverés közben hozzáadjuk a cukrot, és kis lángon addig melegítjük, míg aranybarna lesz. Hozzáöntjük a likőrt és a narancslevet. Elkeverjük a citromlevet a keményítővel, és hozzáadjuk a szószhoz. Állandó keverés közben forráspontig hevítjük.
Minden tányérra teszünk 2 palacsintát. A palacsinták tetejére néhány gerezd mandarint helyezünk, és leöntjük a forró szósszal. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.