A tésztához való alapanyagokat összegyúrjuk, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. A tészta egyharmadát félretesszük.
A nagyobb részét egy sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe nyújtjuk.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd a legvégén beleforgatjuk a tojások kemény habját. Ezt a túrós krémet a tésztára kenjük.
A vaníliás pudingport megfőzzük a tasakon lévő leírás szerint, és még melegen a túrókrémre öntjük.
Végül a maradék tésztával berácsozzuk a tetejét. 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.