A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját a mézzel és a puha margarinnal kikeverjük, majd hozzáadjuk az összes többi hozzávalót: a lereszelt répát, és citromhéjat, a kölespelyhet, a lisztet, a sót, a sütőport és a fűszereket ízlés szerint. A végén óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabot is.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy közepes méretű, 33x35 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és belesimítjuk a masszát, majd a tetejét meghintjük a szeletelt mandulával. 30-40 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Ha kihűlt, félbevágjuk, és megkenjük baracklekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.