A krumplikat megpucoljuk, enyhén sós vízben feltesszükfőzni. Kevés olívaolajon megdinszteljükaz apróra szelt hagymát. Amikor már majdnem jó, akkor hozzáadjuka szintén apróra vágott fokhagymát. Erre jön a kakukkfű,és afelaprított vagy a szárított chili. Kicsit megfuttatjukaz olajon, majd hozzáadjuka paradicsomot, sózzuk, borsot tekerünkrá, majd fedő alatt takarékon rotyogtatjuk.
A krumplit addig főzzük, amíg még nem esik szét. Miután megfőtt, alaposan lecsöpögtetjük, és hagyjuk, hogy a felesleges nedvesség eltávozzon belőle. Ha már langyos, akkor kockára vágjuk.
Egy mély serpenyőben fél centi olajat hevítünk, majd a krumplikockákat átpirítjuk, közben egy kis friss rozmaringgal és kevés fokhagymával ízesítjük.
A kész krumplit nyakon öntjük a chilis raguval, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.