A kenyeret összetörjük, kevés vízzel meglocsoljuk, és 30 percig állni hagyjuk.
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot leforrázzuk és meghámozzuk. A paprikát kicsumázzuk, az uborkát és a hagymát egészen apró kockákra vágjuk.
A felaprított zöldségekből néhány evőkanálnyit félreteszünk, a többit turmixgépbe szórjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, az olívaolajat és a kenyeret, és alaposan összedolgozzuk.
Ízlés szerint megsózzuk, meglocsoljuk a borecettel, és hideg vízzel leves sűrűségűre öntjük fel. Egy órát hűtjük, majd hidegen tálaljuk. A félretett zöldségekkel és pirítóssal kínáljuk.
Megjegyzés
Nyáron nyagyon üdítő, frissítő leves. Spanyol nemzeti étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.