A lisztet a margarinnal összedolgozzuk, hozzáadjuk a cukrokat, a reszelt citromhéjat és a joghurtot, majd 1 órát a hűtőben pihentetjük.
Ezután 3 mm-es vastagságúra kinyújtjuk és 7 cm átmérőjű szaggatóval tésztakorongokat vágunk belőle.
A töltelékhez simára keverjük a hozzávalókat. Mindegyik korongra teszünk a masszából, kissé elkenjük. Behajtjuk, és kissé megsodorjuk a tészta széleit, majd elkevert tojásfehérjével bekenjük, hogy a tészta összetapadjon, és kifli formájúra tekerem. A tetejét megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk dióval.
Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rárakjuk akifliket, majd 180 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt szép világosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.