A tojássárgákat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vizet, a sütőporral elkevert lisztet, a darált diót és a tojások keményre vert habját, majd 180 fokra előmelegített sütőben, 20×30 cm-es tepsiben megsütjük.
A pudingport a tejjel elkeverjük és felfőzzük, majd kihűtjük. A vajat a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a gesztenyemasszát, és a pudingos krémhez keverjük, majd ízesítjük a rummal, majd a tészta tetejére simítjuk a krémet.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a gesztenyemasszát, és a gesztenyés krémre simítjuk. Néhány órára vagy egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Megjegyzés
Akár az ünnepekre is ajánlhatom, nagyon finom lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.