A száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a vajat és a tejfölt, és gyúrd össze a tésztát. Ha szükséges adjunk még hozzá annyi tejfölt, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ha kész, néhány órára, vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük a tészát.
A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és kiszaggatjuk a pogácsákat. A tepsiben hagyjunk helyet a pogácsák között. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20-25 perc alatt készre sütjük a pogácsákat.
Ez egy nem olyan régi kísérletem eredménye és a férjemnek nagyon ízlett. :) Gyorsan, könnyen el lehet készíteni. Természetes alapanyagokból készül és nem valamilyen adalékokkal előállított lisztkeverékből. A tészta szépen összeáll és jól kezelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.