A lisztet tálba tesszük, hozzáadjuk az élesztőt, a cukrot, a sót, a xantángumit, és összeforgatjuk. Összekeverjük a tejet, a tojást, az olajat és az ecetet.
A száraz és a nedves hozzávalókat összedolgozzuk. Akkor jó, ha lágy és omlós a tészta állaga.
A masszát szögletes pástétomformába kanalazzuk, majd elsimítjuk a felületét. Olajjal átkent fóliával lefedjük, majd meleg helyen addig kelesztjük, míg az edény pereméig nő.
200 fokra előmelegített sütő középső részén 30–40 percig sütjük. Akkor jó, ha az alját megütögetve kissé üreges hangot ad. Kivesszük, konyhai rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.