A sütőt 180 °C - ra előmelegítjük, egy kb 25 x 35 cm - es tepsibe sütőpapírt fektetünk.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat a mézzel és a vajjal habosra keverjük. A fehérjét a sóval felverjük, majd félidőben hozzászórjuk a cukrot és kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a mézes tojássárgás keveréket és hozzászitáljuk a kakaóporos, fűszeres, szódabikarbónás lisztet. Az egészet óvatosan összekeverjük, és a tepsibe simítjuk, és kb. 18 - 20 perc alatt megsütjük.
Ha a tészta megsült, lehúzzuk róla a sütőpapírt és kb 7 - 8 cm - es kiszúróval, 12 db-ot szaggatunk belőle. 3-3 tésztakorongot lekvárral összeragasztunk, kialakítva így a tortácskákat, majd bevonjuk az egészet (oldalát, tetejét) lekvárral.
A fondantmasszát négy részre osztjuk , porcukros felületen mindegyiket olyan nagyságú körré nyújtjuk, hogy be tudjuk vele burkolni a tortácskákat. A tetejét egy vízbe mártott ecsettel benedvesítjük és megszórjunk dekor cukorkákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.