A vajat felolvasztjuk, majd hűlni hagyjuk. A gofrisütőt a használati utasításának megfelelően felforrósítjuk.
Közben a szétválasztott tojásfehérjét nagyon kemény habbá verjük. A keverőtálba öntött lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral és a sóval. Konyhai robotgép segítségével adagonként beledolgozzuk az írót, valamint a tojássárgáját és az olvasztott vajat, majd beleforgatjuk a habot.
A gofrisütőt vékonyan megkenjük olajjal. Rámerünk 2-3 ek tésztát, közepes fokozaton megsütjük, és rácsra téve hűlni hagyjuk. A maradék tésztát ugyanígy megsütjük.
Az eperöntethez a megmosott, kicsumázott gyümölcsöt feldaraboljuk, és kis nyeles edényben összeforgatjuk a cukorral, valamint a vaníliarúd kikapart belsejével. Hozzáadunk 2 ek vizet, felforraljuk, és sziruposra főzzük kb. 5 perc alatt. A gofrikat a kihűlt öntettel meglocsolva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.