A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, majd fél centis szeletekre vágjuk. Megsózzuk és megborsozzuk.
A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, majd hozzátesszük a gombát és addig pároljuk, amíg elfő a leve. Sóval, borssal és egy csipet majorannával fűszerezzük. Levesszük a tűzről és belekeverjük a tojást.
Egy jénaiba 2 evőkanál olajat teszünk, majd beletesszük a hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombás tölteléket és feltekerjük. Fólia alatt közepes lángon 30 percig sütjük, majd 20 percig pirítjuk fólia nélkül.
A kiolvasztott zöldségkeveréket vajon addig pároljuk, míg megpuhul. Megsózzuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.