A tésztát a fogkeménynél kissé puhábbra főzzük forrásban lévő, sós vízben 8 perc alatt. Leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük, majd lecsepegtetjük.
Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, a mézet és a szezámolajat. Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, majd fehéredésig sütjük rajta a csíkokra vágott csirkemellet. Megsózzuk és megborsozzuk, hozzáadjuk a megtisztított, cikkekre vágott gombát és a kimagozott, felcsíkozott paprikát.
Mérsékeljük a hőt, majd a csirkés-zöldséges keverékhez forgatjuk a kifőtt tésztát. Meglocsoljuk a szójás keverékkel, majd meghintjük a kis szeletekre vágott újhagymával. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.