A gombás fasírt leveles tésztában elkészítéséhez a finomra vágott hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát és jól lepirítjuk. A húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vízben ázott és alaposan kinyomkodott zsemlét, a pirított gombát, a tojást, a zúzott fokhagymát, az aprított petrezselymet és a zsemlemorzsát, ezután ízesítjük sóval, borssal és jól összekeverjük.
A leveles tésztát kitekerjük, a széleit megkenjük enyhén felvert tojással, majd a közepére egy csíkban eloszlatjuk a húsos massza felét. A tészta két szélét behajtjuk, a szabadon maradt tésztát pedig a masszára hajtjuk, ezután olajjal kikent tepsibe tesszük úgy, hogy a hajtás alulra kerüljön. Így járunk el a másik adaggal is.
Megkenjük a tetejét tojással és megszórjuk szezámmaggal. 220 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük, ezután visszavéve a hőfokot 180 fokra további 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.