A cukrot karamellizáljuk a vajon, majd hozzáadjuk a meghámozott, gerezdekre vágott almákat és meghintjük a fűszerekkel.5 percig pároljuk együtt, majd hagyjuk kihűlni.
A nádcukrot habosra keverjük a vajjal, majd hozzáadjuk egyenként a felvert tojásokat és a vanília kikapart magjait. Hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport és az egészet alaposan összedolgozzuk. Végül beleforgatjuk a karamelleás almaszeleteket is.
A tésztát kivajazott és lisztezett kapcsos tortaformába simítjuk, majd 160 fokra előmelegített sütőben 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.