A tésztát enyhén sós, lobogó vízben al dentere főzzük a csomagolásán megadott idő alatt.
Közben a rukkolát és a bazsalikomot leöblítjük, majd lerázzuk vagy konyhai papírtörlőn leszárítjuk. A megtisztított, feldarabolt fokhagymát a lecsipkedett bazsalikomleveleket és a fenyőmagot keverőpohárba tesszük, és botmixer segítségével összeturmixoljuk. Apránként beledolgozzuk az olívaolajat, majd beleforgatjuk a parmezánt, és a pépet krémesre keverjük. Végül sóval, borssal ízesítjük.
A tésztát leszűrjük, lecsepegtetjük és tálba tesszük. Még forrón összeforgatjuk a pestóval és a rukkolával, majd megszórjuk egy kevés durvára aprított fenyőmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.