Elkészítjük a krémet, mivel felhasználás előtt ezt le kell hűteni. A tojásokat szétválasztjuk. Egy kevés tejjel csomómentesre keverjük a pudingport, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját. Eközben a maradék tejet a cukorral és a vaníliás cukorral felforraljuk, majd hagyjuk egy kicsit visszahűlni.
A visszahűlt tejben elkeverjük a tojásos pudingot, majd óvatosan melegítve, folyamatosan kevergetve felforraljuk addig, amíg besűrűsödik. Ismét hagyjuk hűlni, közben időnként átkeverjük. Ha már nem forró, óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Ha a krém elkészült, a babapiskótát megkenjük a málnalekvárral, majd feldaraboljuk, és szétosztjuk a poharak aljában. Ha nem gyerekeknek készítjük, a piskótát meglocsolhatjuk a gyümölcshöz illő likőrrel vagy pálinkával, esetleg cherryvel.
A piskótán szétosztjuk a málnát, majd rákanalazzuk a kihűlt krémet. A tetejét porcukorban forgatott málnaszemekkel díszítjük, és jól lehűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.