A zöldségeket hideg vízben feltesszük főni. Sóval, babérlevéllel ízesítjük és zöldséglevest főzünk belőle. Ha kész, leszűrjük.
A hajdinalisztet szárazon megpirítjuk, hozzáadjuk a friss bazsalikomot és felöntjük pár kanál levessel. Simára keverjük, sóval ízesítjük, kevés fokhagymával fűszerezzük. Elkeverjük a levesben.
A tejszínt is a leveshez öntjük, kiforraljuk és átszűrjük.
A kész zöldséglevest pirított kenyérkockával, vagy külön megfőzött hajdina magokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.