Elkészítjük a tésztát: 6 darab tojás sárgáját, 6 evőkanál cukorral és a késhegynyi szódabikarbónával, 2 evőkanál kakaóporral kikeverjük, hozzá keverjük a 6 evőkanál lisztet és végül a 6 kemény habbá vert tojás fehérjét!
Ha megsült és kihűlt, a tortát vízszintesen 3 részre vágjuk!
Elkészítjük a krémet: a tejben a rizsdarát megfőzzük, ízesítjük cukorral és rumaromával, majd ha kihűlt, hozzá keverjük a puha margarint!
Összeállítjuk a tortát: a kisült piskóta minden lapját megkenjük a krémmel, egymásra helyezve. Lekenjük a tetejét és az oldalát is a krémmel! Majd a tetejére olvasztott étcsokit kenünk, az oldalára pedig kókuszreszeléket szórunk és színes cukorkával díszítjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.