A tejhez hozzáadjuk a búzadarát, majd folytonos kevergetés mellett sűrűre főzzük, majd kevergetve lehűtjük. A puha vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd a kihűlt tejbegrízhez keverjük.
A tésztához a tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd beledolgozzuk a tejet és az olajat. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a sót, végül óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjéből vert kemény habot. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.
A kihűlt tésztát megkenjük a Nutellával, majd rákenjük a tejbegrízes krémet, és 1-2 órára hűtőbe tesszük. A tetejét kakaóporral díszítjük, felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.