A tésztához, a lisztet a vajjal gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a porcukrot és a darált mandulát, és egynemű tésztát gyúrunk belőle.
A tésztát kinyújtjuk, ujjnyi széles csíkokra vágjuk, és ceruza vastagságú, hosszú rudakat sodrunk belőle. A rudakat kb. 5 cm hosszúra daraboljuk, és kifliket formálunk belőlük.
175 fokra előmelegített sütőben világosbarnára sütjük, és még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk, majd, miután kihűltek, jól záródó fémdobozokba pakoljuk a kifliket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.