A megmaradt csirkecombokról eltávolítjuk a bőrt, majd a csontokról levágjuk a húst. Késes aprítóba tesszük 4-5 ek szafttal együtt, és krémesre törjük.
A többi szaftot szitán átpasszírozzuk, azután egy kisebb lábasba tesszük, felöntjük a tejszínnel, és összeforraljuk.
A palacsintához kikeverjük a tojást a tejjel és a szódavízzel, majd beledolgozzuk az átszitált lisztet 1 csipet sóval együtt. Az így kapott masszát 30 percig pihentetjük.
Palacsintasütőben felhevítünk egy kevés olajat, és 4 db palacsintát sütünk ki rajta a szokott módon. Elosztjuk rajtuk a csirkehúsos krémet, végül feltekerjük mindet. Felkarikázva, a tejszínes szafttal meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.