A megtisztított hagymákat felszeleteljük, majd a felforrósított vaj és olaj keverékén kb. 10 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Megszórjuk cukorral, meglocsoljuk az ecettel, és addig pároljuk, amíg elfő a folyadék. Levesszük a tűzről, sózzuk és borsozzuk, majd melegen tartjuk.
A kifliket hosszában kettévágjuk, és 220 fokos sütőben 3 percig sütjük. A virsliket 2-2 szelet sonkába tekerjük, és megsütjük a felforrósított olajon.
A tejfölt összekeverjük a római köménnyel és egy csipet csilivel. A kiflik alsó részére 1-1 virslit teszünk és megkenjük a tejföllel, majd ráhalmozzuk a karamellizált hagymát. Végül befedjük a másik fél kiflivel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.