A hagymát felkarikázzuk, és üvegesre pirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a darált húst és a kolbászt, megsózzuk, megborsozzuk, és mérsékelt lángon további 5 percig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, és ezzel is pirítjuk 1 percig. Rákanalazzuk a tejfölt, 2 percig forraljuk, majd hagyjuk kihűlni.
Lisztezett felületen kis négyzetekre vágjuk a réteslapot. Megkenjük őket olajjal, a szélüket pedig a felvert tojás felével. Rájuk halmozzuk a húsos tölteléket, és összecsippentjük a tésztalapok négy sarkát.
A kész batyukat is megkenjük tojással, majd sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, és 180 fokos sütőbe toljuk 15-20 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.