A megfőzött és megpucolt tojásokat a zöldségek főzőlevébe áztatva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A darált húst az összes többi hozzávalóval nem túl kemény, de masszív állagúra gyúrjuk. A zabpelyhet a végén tegyük bele, apránként adagolva.
kosárkaformákat, egy ecset segítségével, zsiradékkal kikenjük, majd feltöltjük a hússal.
Előmelegített sütőben - légkeveréssel - 180 fokon 15 percig sütjük. 5. Közben a sajtkrémet a felkarikázott újhagymával, sóval és a tejföllel összekeverjük.
A krémet a kosarakba töltjük, majd mindegyik tetejére 1-1 színes tojást helyezünk. Krumplipürével tálaljuk.
Megjegyzés
A recept elkészítéséhez szükség van 8-12 db kosárkaformára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.