A megfőzött és megpucolt tojásokat a zöldségek főzőlevébe áztatva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A darált húst az összes többi hozzávalóval nem túl kemény, de masszív állagúra gyúrjuk. A zabpelyhet a végén tegyük bele, apránként adagolva.
kosárkaformákat, egy ecset segítségével, zsiradékkal kikenjük, majd feltöltjük a hússal.
Előmelegített sütőben - légkeveréssel - 180 fokon 15 percig sütjük. 5. Közben a sajtkrémet a felkarikázott újhagymával, sóval és a tejföllel összekeverjük.
A krémet a kosarakba töltjük, majd mindegyik tetejére 1-1 színes tojást helyezünk. Krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.