A Sacher-tortához szétválasztjuk a tojásokat, a sárgákat kihabosítjuk a cukorral, hozzáadjuk a rumot. Az étcsokoládét és a vajat vízgőz fölött felolvasztjuk. A tojásfehérjét habbá verjük, majd hozzáadjuk a sárgás keverékhez. A lisztet beleszitáljuk a tálba és nagy mozdulatokkal átkeverjük. Beleüntjük a tortaformába és kb. 1 óráig sütjük.
A Red Velvet tortához a tojást kihabosítjuk a cukorral. Ezután hozzáadjuk kanalanként az ételfestéket, az olajat és beleszitáljuk a kakaóport. A kefírt elkeverjük a sóval, majd egy spatula segítségével kisebb adagokban a tojásos masszába forgatjuk, végül több részletben beleforgatjuk az átszitált lisztet is. A szódabikarbonát felpezsegtetjük az ecetben, majd elkeverjük a masszába.Formába tesszük, majd 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc alatt. A sütőből kivéve egy rövid ideig a formában hagyjuk hűlni, majd kivesszük, lehúzzuk az aljáról a papírt, és rácsra téve teljesen kihűtjük.
Az ibolya tortához tortához a tojást kihabosítjuk a cukorral. Ezután hozzáadjuk kanalanként az olajat, végül több részletben beleforgatjuk az átszitált lisztet is. A szódabikarbonát felpezsegtetjük az ecetben és vízben, majd elkeverjük a masszában. Formába tesszük, majd 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc alatt. A sütőből kivéve egy rövid ideig a formában hagyjuk hűlni, majd kivesszük, lehúzzuk az aljáról a papírt, és rácsra téve teljesen kihűtjük.
Beáztatjuk a lapzselatint. A krémhez a fehércsokit felolvasztjuk vízgőz felett, majd hagyjuk kicsit kihűlni. A tejszínhabot felverjük, belekeverjük a lapzselatint, majd hozzákeverjük a mascarpone krémhez, és beleforgatjuk a fehércsokit is. Hozzáadjuk az ibolyaszörpöt.
A tortákat betöltjük a mascarpone krémmel, majd fehér fondanttal bevonjuk a tortákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.