A káposztát lereszeljük, besózzuk, majd 10 perc pihentetés után kicsavarva olajon megpirítjuk.
A tejet meglangyosítjuk, beletesszük a cukrot, és az élesztőt és felfuttatjuk. Közben a lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, közepébe mélyedést készítünk, és beleöntjük a felfuttatott élesztőt, a sót, a tojássárgáját, a tejfölt, a túrót, és a pirított káposztát. Lágy tésztává gyúrjuk, nem baj ha kicsit ragad, óvatosan lisztezzük. 1-2 órát kelesztjük.
Kelesztés után ujjnyi vastagra nyújtjuk, kisebb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, tetejüket tojásfehérjével kenjük meg. 200-240 fokon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.