A csirkemellet megtisztítjuk, felszeleteljük és kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megszórjuk sóval, borssal.
A sajtot lereszeljük, összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel, kakkukfűvel és a tejföllel. A sajtos töltelékből 1-2 evőkanálnyit a csirkemell egyik végére halmozunk, és feltekerjük.
A göngyölt csirkemelleket olívaolajjal kikent tepsibe egymás mellé helyezzük. A tetejüket megkenjük tejföllel, és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig alufólia alatt sütjük, majd a fóliát levéve addig pirítjuk, amíg a sajt szép pirosra nem sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.