A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, beletörjük a fokhagymát, jól összeforgatjuk. Fél órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet meghintjük sóval, megkenjük a fűszeres krémsajttal, rászórjuk a szeletekre vágott lila hagymát, majd óvatosan feltekerjük. A tekercsek végeit benyomkodjuk, ha szükséges hústűvel megtűzzük. Ezt követően, lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, a panírozott roládokat bő forró olajban megsütjük. Majonézes burgonyával vagy cikcakkos hasábburgonyával tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.