A megtisztított, leveleire bontott káposztát forrásban lévő vízbe mártjuk, majd lecsepegtetjük. A felkockázott bacont ropogósra sütjük a finomra vágott újhagymával és fokhagymával együtt. A káposztát falatnyi darabokra vágjuk, majd a szalonnás hagymához keverjük. Megsózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A tésztával kibélelünk egy kapcsos tortaformát. Megszurkáljuk villával, és elosztjuk rajta a káposztát. A tejszínt összekeverjük a tejföllel, a tojásokkal és a kétféle reszelt sajttal. Megsózzuk és borsozzuk, majd a süteményre öntjük. 200 fokon 35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.