A hagymákat felaprítjuk. Megtisztítjuk a kelkáposztát, és vékony csíkokra vágjuk. A vajat egy nagyobb lábosban felolvasztjuk, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát.
Rádobjuk a kelkáposztát, és együttpirítjuk néhány percig. Megszórjuk a liszttel, és pirítjuk kissé, majd folyamatos kevergetés mellett fokozatosan felöntjük a húslevessel, és besűrítjük. Lefedjük a levest, és kis lángon, fedő alatt 15 percigfőzzük.
Forró serpenyőben ropogósra pirítjuk a baconszeleteket. Ha a káposzta megpuhult, a levest botmixerrel pirítjuk. Hozzákeverjük a tormát, megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint, végül beleöntjük a tejszínt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.