1 dl langyos cukros tejbe az élesztőt belemorzsoljuk és felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal és a tojássárgákkal összedolgozzuk, majd hozzáadjuk a megkelt élesztőt, és rugalmas tésztává dolgozzuk (ha szükséges, kevés tejet adunk hozzá). Két cipót formálunk belőle, letakarva kb. fél órát pihentetjük a tésztát.
Addig elkészítjük a tölteléket. Vízgőz felett a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük (de nem főzzük meg). A vízgőzről levéve belekeverjük a kókuszreszeléket.
A tésztánkat téglalap alakúra kisodorjuk, a töltelék felét rákenjük, majd feltekerjük. 1 cm-es szeletekre vágjuk, és kivajazott sütőlemezre sorakoztatjuk. A tészta másik felével is így járunk el.
A sütőt bemelegítjük és 180 fokon 20 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.