A tejet és a tejszínt egy közepes méretű, vastag aljú fazékba öntjük. A vaníliarudat óvatosan hosszában felvágjuk, majd kivájjuk a közepét, és belekaprjuk a tejes tejszínbe. Beletesszük a rudat is, és közepes lángon főzni kezdjük.
Felforraljuk, majd levesszük a tűzről, hozzákeverjük a zselatint és a cukrot, majd folyamatosan kevergetve lehűtjük. Amikor langyosra hűlt, kivesszük belőle a vaníliarudat, majd a sodót a formákba öntjük, és 5-6 órára a hűtőbe tesszük.
Tálaláskor a kés élét végigfuttatjuk a tál fala és a puding széle mentén, majd óvatosan tányérra tesszük. Tetszés szerinti gyümölccsel vagy szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.