A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, kanalanként hozzáadjuk a cukrot, egyesével a tojás sárgáját és apránként a lisztet. 175 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt, aranybarnára sütjük. Tűpróba ajánlott!
A kókuszhoz hozzáadjuk a cukrot és a citrom levét majd a keményre felfert tojáshabot.175 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt, aranybarnára sütjük. Tűpróba ajánlott!
A margarint kikavarjuk a cukorral, tojásokat egyenként hozzáadjuk, majd a kakaót, kávét és a vaníliás cukrot is beletesszük. Homogénre keverjük.
Összeállítjuk a süteményt: alulra tesszük a kókuszlapot, erre kenjük a krémet, és befedjük a piskótával. A használati utasítás szerint elkészítjük a csokoládémázat, és a kész süteményt bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.