A kolbász héját leszedjük, apróra vágjuk és összekeverjük a többi hozzávalóval. Félretesszük.
Az élesztőt egy kevés langyos tejben felfuttatjuk, és a tészta alapanyagait a sajt kivételével összedolgozzuk robotgépben. Nem kell sem dagasztani, sem keleszteni. Ha jól összedolgoztuk, két cipóra osztjuk.
A cipókból egyesével körülbelül 30 cm átmérőjű köröket nyújtunk, és mindegyiket 16 cikkre felvágjuk.
A kolbászkrémből egy-egy teáskanálnyit teszünk a körcikkek külső, széles végére. Egyesével feltekerjük a kis kifliket.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket, a tetejüket megkenjük tojássárgájával, megszórjuk a lereszelt sajttal vagy kömény maggal. Előmelegített, forró sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.