A csirkemellet mossuk meg, töröljük szárazra, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk be, majd hagyjuk állni.
Addig pucoljuk meg a fokhagymát, és az ötből egyet szeleteljünk apróra. Hámozzuk meg a körtét, és vágjuk szeletekre, majd aprítsuk fel a rozmaringot is. Az edami sajtot reszeljük le, a kecskesajtot törjük darabokra.
A besózott csirkeszeleteket olajon pirítsuk meg, szórjunk rá frissen őrölt borsot.
A megpirított csirkét tegyük hőálló tálba, három gerezd fokhagymát egészben tegyünk a húsok közé, egyet pedig felszetelve szórjunk rájuk.
Majd jöhet sorban a tetejére a rozmaring, a körte, a sajtok és a bor. Alufóliával takarjuk le, majd 200 fokos sütőben süssük 20 percig. Kölessel, rizzsel, kukoricával nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.