A Kossuth-kenyérhez egy nagyobb tálban habosra keverjük a tojások sárgáját a cukorral és a megolvasztott vajjal. Ezután hozzászitáljuk a kakaót. Beleforgatjuk a felaprított diót, a megmosott citrom vékonyan lereszelt héját és egy késhegynyi fahéjat.
A tojásfehérjéket felverjük kemény habbá. Óvatos mozdulatokkal a kakaós masszába forgatjuk, végül rászitáljuk a lisztet és a sütőport, majd az egészet összedolgozzuk.
A tésztát egy sütőpapírral bélelt hosszúkás sütőformába öntjük, aztán elsimítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.