A zöldségeket alaposan leöblítjük, a zellert meghámozzuk. A répát, cukkinit, a paprikát és a zellert feldaraboljuk, a hagymát kétfelé vágjuk és a cukkini kivételével a zöldségeket egy tepsibe szórjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal és megsózzuk, hozzátesszük a kakukkfüvet és 220 °C-on puhára sütjük. Félidőben hozzátesszük a cukkinidarabokat.
Amikor már minden zöldség megsült, a hagymáról ill. a paprikáról lehúzzuk a héját majd az összes zöldséget és a tepsiben visszamaradt lét egy turmixpohárba kanalazzuk, hozzádobunk pár zellerlevélkét és ráöntjük a zöldségalaplét, majd krémesre turmixoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.