A salsához kereszt alakban bemetsszük a paradicsomokat, forrásban lévő vízbe mártjuk őket néhány másodpercre, majd meghámozzuk, kimagozzuk, és felkockázzuk mindet. A megtisztított újhagymát felaprítjuk. A megmosott, megszárogatott koriandert durvára vágjuk. Az előkészített alapanyagokat egy tálba tesszük, meglocsoljuk a lime kifacsart levével, valamint az olívaolajjal, és összeforgatjuk. Végül egy kevés sóval ízesítjük.
A mártogatóshoz simára keverjük a joghurtot a tejföllel, a finomra vágott petrezselyemmel és snidlinggel, továbbá egy kevés sóval.
A nyársakhoz a húst megmossuk, szárazra töröljük, és felkockázzuk. A kukoricát félpuhára főzzük, azután felvágjuk kb. 4 cm-es darabokra. A paprikát félbe szeljük, kimagozzuk, a húsát nagyobb darabokra vágjuk. Az előkészített alapanyagokat vízbe áztatott fanyársakra húzzuk felváltva, megsózzuk, megborsozzuk őket, és megpirítsuk a felforrósított olívaolajon. Azután mindet tepsibe tesszük, és a 180 fokos sütőben 5-8 percig sütjük. A salsával és a mártogatóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.