Az előnyújtott leveles tésztát felvágjuk 6 vagy 8 egyforma darabra. Ezután a tészta szélétől kb. 1 cm-re, késsel körbe metsszük úgy, hogy a tésztát ne vágjuk át. Mielőtt a sütőbe tennénk, villával megböködjüka tésztát, hogy ne púposodjon fel sütés közben. Közepesnél kicsit magasabb hőmérsékletű sütőben szép pirosra, ropogósra sütjük.
A hagymát apróra vágjuk, a lazacot ízlés szerint feldaraboljuk. A tojásokat egy tányérba felütjük, ízlés szerint sózzuk, és villával felverjük. Egy serpenyőbe felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. Ezután hozzáöntjük a felvert tojást, majd állandó kevergetés mellett, elkezdjük sütni. Egy-két perc után hozzákeverjük a főzőtejszínt, ízlés szerint sózzuk, színes borssal megszórjuk, majd addig sütjük, hogy még kellően lágy nem lesz. Ezután levesszük a tűzről, majd óvatosan hozzákeverjük a füstölt lazacot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.