Felhevített olajon üvegesre pároljuk a finomra aprított hagymát, majd hozzáadjuk a rizst és 2-3 percig pirítjuk, amíg opálossá nem válik. Ezután hozzáöntjük a bort és hagyjuk hogy elfőjjön a leve. Utána hozzáöntünk kb 1 merőkanál alaplét és hagyjuk hogy szintén elfőjjön a leve, közben párszor átkeverjük. Ezt addig folytatjuk, amíg a rizsszemek puhák nem lesznek, de nem esnek szét.
Végül hozzáreszeljük a parmezánt, hozzáadjuk a vajat, az aprított petrezselymet és a feldarabolt lazacot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.