A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat felhabosítjuk a cukorral és a puha vajjal, majd hozzáadjuk a finomra darált földimogyorót, a kókuszreszeléket és a narancshéjat. Ezután hozzáöntjük a tejet, simára keverjük, végül óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Az így kapott tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és a 170 fokos sütőben 20-25 percig sütjük. Felszeletelve, egy kevés porcukorral és kandírozott narancshéjjal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.