Előkészítés: A pacalt megmossuk, és bő vízben feltesszük főni. Kb. fél óra hosszat forraljuk, kivesszük, folyóvíz alatt gondosan átmossuk, és csíkokra vágjuk. A borjúlábat, a borjúfejet a hentessel kb. 3-4 cm-es darabokra feldaraboltatjuk, és otthon gondosan megtisztítjuk, megmossuk. A kolbászt karikára, a sonkát csíkokra szeljük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: A feldarabolt borjúlábat, a borjúfejet, a pacalt, nagyobb edénybe tesszük, és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Hozzáadjuk az ecetet, felforraljuk, és leszedjük a habját. Sózzuk, lefedjük, és lassú tűzön kb. 2 és fél óra hosszat főzzük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Beletesszük (egy darabban) a hurkát, hirtelen minden oldalát átsütjük, kivesszük, és a főtt borjúhúsokhoz adjuk. A pirított hagymába beletesszük a kolbászt, a sonkát, kicsit együtt pirítjuk, megszórjuk paprikával, a fokhagymával, a húshoz adjuk, és lefedve kb. 30 percig főzzük. Tálalás előtt a hurkát kivesszük felszeleteljük, majd a hús tetejére tesszük, és forrón, puha kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.